Incrediwear Equine - terapeutiske bandasjer til hest

Produktene fra Incrediwear er vitenskapelig bevist å øke blodsirkulasjonen og lymfedrenasje både hos mennesker og hester. I motsetning til kompresjonsprodukter må ikke Incrediwear sine produkter komprimere for å fungere. Incrediwear-teknologien inkorporerer semiledende elementer som Germanium og Karbon i tøystoffet, som frigjør negative ioner når de aktiveres av kroppsvarme. De negative ionene aktiverer molekylære vibrasjoner som øker blodsirkulasjonen, samt lymfedrenasjen. Økt blodtilførsel bringer mer oksygen og næringsstoffer til kroppsdelen, som da er med på å minske betennelser, virker smertedempende, optimalisere prestasjonsevnen og fremskynde kroppens restitusjonsprosess.

Du kan handle raskt og trygt i webshopen med kort leveringstid (2-3 dager)!

Incrediwear Equine produktutvalg:

  • Circulation Exercise Bandages kr999
  • Circulation Neck Sleeve kr479.50
  • Circulation Hoof Socks kr899
  • Circulation Standing Wraps kr1429.50
  • Meld deg på nyhetsbrev!